Haft en trevlig midsommar??

Det har iaf jag!! :) Jag, mormor, Josefin och morfar kunde inte sluta att skratta åt en sak som morfar sa. Han frågade oss om vi visste hur man sa skinkor (asså såna på rumpan:P) på skånska. Vi ba: ehhh, skinkor?? Vi tänkte att det är ite ngn skillnad, förutom med skånsk dialekt. Morfars mamma kommer från skåne så morfar kan härma skånsk dialekt helt perfekt. Vet ni vad man nsäger till skinkor på skånska?? Man säger: BALLERÖVAR!!!!! HAHAHAH, Jag kunde inte sluta skratta!!! Guud, vilket roligt ord asså :) Tänk att skånskarna gör runt och säger sånt!!! De kanske inte gör det längre men de gjode iaf!!! HAHAHAH

Sen när vi hade hämtat oss från skratt-anfallet åt vi upp maten och gick in och gjordemarängswiss med hallonglass och jordgubbar :) Fast jag var rean så mätt, så jag åt inte så mycket efterrätt. Sedan tittasde vi på Brottsplats USA  på TV4 FAKTA. Det var ganska läskigt, men väldigt spännande! Det handlade om en kille som kidnappade en 12-årig tjej. Han slet in hene i sin van och där la han henne i en träkista med blåmatta inuti. han hade snickrat ihop lådan innan och lagt den i sin van. Sen körde han till ett ställe nära havet, våldtog henne där och låste in henne i kistan igen. Sedan tog han henne till ett motell, där han skulle våldta flickan igen, men den här gången gjorde hon motstånd. Hon skrek åt honom att han måste släppa henne och att hon inte vill dö.Killen blev så chockad att han tog med flickan i bilen igen och körde henne till en tom gata och släppte henne där.

När polisen skulle förhöra flickan trodde de inte p¨å henne för att hon var så känslokall. Men sen tittade de på fibrerna på hennes kläder i mikroskåp och de hittade fibrer från blå matta och fibrer från rep. Hon hade sagt att hon hade legat i en kista med blå matta och hennes fötter hade blivi bundna med rep.Hon kom också ihåg att det hade stått "wood" på bilen med svart text.  Och det hade funnits en orange kylväska med ordet "igloo" skrivet med vit text.  I kylväskan hade det funnits rootbeer. Polisen hade också ett vittne. En man som hade sett en vit van cirulera runt parkeringen där flickan sa att hon hade blivit kidnappad. Och mannen kom ihåg att det hade stått " surfing" på bilen.

Polisen hittade ett företag som stämde med beskrivningen. Och det visade sig att mannen som ägde företaget var kidapparen. Polisen hade hittat en blå  kista, en kylväska och rootbeer i bilen. Men den blåa kistan var isär plockad, och när de bad honom sätta ihop lådan hade han sagt: Ja visst, hon var liten så det var lätt. då visste polisen att de hade tagit rätt person. Och de visade en bild på kidnapparen för 12-åringen och hon kände igen honom på en gång. Kidnapparen fick två livstiders fängelse, 75+75 år. Det var det bästa med hela programmet!! Att få veta att han blev straffad. Jag fattar inte att man kan göra så sjuka saker!!! Det är så hemskt och så äckligt. och kidnapparen hade familj!! En fru och tre barn!! Såååå sjukt!  Jag tackar gud för att det finns kriminal teknik så att man kan ta fast såna äckel!! Thank god!!

Kommentarer
Postat av: carro

hahahah ballerövar :D

2009-06-20 @ 23:35:53
URL: http://alltomcarroo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0